Skip to main content

HONDA CBR650R – 2024
Inför säsongen 2024 uppdateras CBR650R race-inspirerade stil från strålkastare till baklykta. En helt ny 5-tums TFT-instrumentering erbjuder Honda RoadSync-anslutning, manövrerad av ett 4-vägs vipp-reglage – som är mycket enkel att använda. Motorns prestanda är oförändrad vid 70 kW toppeffekt och maximalt 63 Nm vridmoment. Ett A2-alternativ finns också.

CBR650R, tillsammans med nakna CB650R – är den första Honda som erbjuds med tillvalet Honda E-Clutch-teknik, som ger föraren val av automatisk koppling. Chassispecifikationen inkluderar Showa SFF-BP USD-framgaffel, dubbla fyrkolvs radiellt monterade främre bromsok och 120/70-ZR17 och 180/55-ZR17 däck.

En aggressiv körställning börjar med clip-on-styret som monterats under den övre gaffelkronan, matchat med de placeringen av fotpinnarna. Den nya sadelenheten är också ännu mer kompakt och avrundar på ett snyggt sätt bakdelen hos maskinen. Slimmade sidokåpor bidrar till minimalismen, liksom nummerplåtshållaren i stål.

Utformningen av förar- och passagerarsadel har reviderats för att matcha den nya designen; sitthöjden förblir 810 mm. Under sadeln återfinns ett USB Type-C-uttag.